Втулка хвостовика, 85 год и выше

Втулка хвостовика, 85 год и выше

112,75 грн

Bushing extension housing, 85-on

26 в наличии

Артикул: 041207
Виробник: .
Номер оригинала: D7FZ7A034A.
Область застосування: 4R44E, 4R55E, 5R44E, 5R55E, A4LD, A4LDE, C3.